Ceo Pariz se okretao za njom: Modni spektakli Ane Ivanović nikog nisu ostavili ravnodušnim

Ceo Pariz se okretao za njom: Modni spektakli Ane Ivanović nikog nisu ostavili ravnodušnim

Autor: | 13/06/2024

0

Ana Ivanović oduševila Pariz sjajnim stajlinzima

Pre 16 godina Ana Ivanović postigla je najveći uspeh u karijeri – osvojila je Rolan Garos i postala svetski broj jedan.

Nekadašnja teniska princeza nedavno se vratila na „mesto zločina“, prisetivši se starih dobrih vremena, ali je priredila i svojevrsnu modnu reviju.

Instagram/Ana Ivanović

 

Lepa Beograđanka nikog nije ostavila ravnodušnim. Ceo Pariz se okretao za njom, a na izboru garderobe pozavidele su joj i Francuskinje, poznate po besprekornom stilu i ukusu.

Pročitajte: Ana Ivanović ima najbolje letnje farmerke koje smo videli - Lagane po vrućini, izdužuju noge i stanjuju struk

Finale pariskog grend slema na centralnom terenu „Filip Šatrije“ pratila je u kratkoj letnjoj haljini sa floralnim printom i ruskom kragnom.

Dozu šika dali su pufnasti rukavi i pojas koji je naglasio struk, a autfitu je dodala i žute sandale.

Instagram/Ana Ivanović

 

Narednog dana usledila je nova modna priča, i to monohromatska, u boji slonovače, koju su činili satenska suknja i lagani džemper u teniskom maniru.

Oštrom oku modnih kritičara nije promaklo da je imala istu obuću, ali su zato naočare za sunce ovog puta bile drugačije – takođe trendi, ali sa belim okvirom.

Instagram/Ana Ivanović

 

Ana Ivanović oduševila je Pariz sjajnim stajlinzima, ali i samom činjenicom da se ponovo našla na dobro poznatom terenu koji je, kako je priznala, probudio mnogo uspomena.

Na veliku radost ljubitelja tenisa, najavila je da će uskoro ponovo uzeti reket u ruke posle nekoliko godina pauze, a to će se desiti na egzibicionom Turniru legendi, zakazanom za oktobar.

Anina modna odiseja nastavljena je i na avenijama Grada svetlosti. Boravak u francuskoj prestonici iskoristila je i za obilazak popularnih atrakcija, kao što su Trijumfalna kapija i Most Aleksandra III.

Instagram/Ana Ivanović

 

Za šetnju gradom odabrala je nešto opuštenija i nonšalantnija izdanja, jednostavna i praktična, ali očigledno dovoljno efektna da očara svakog prolaznika.

Pročitajte: Kao grom iz vedra neba! Ana Ivanović prelomila - Posle 8 godina...

Majica na pruge u mornarskom stilu, plava košulja i bela torba bile su dobitna kombinacija, a ne zaboravimo i jedan od Aninih najjačih aduta – osmeh. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Natural Performance promo

Slične Vesti

Pročitajte još