Da li verujete da je ovo Ana Ivanović?

Da li verujete da je ovo Ana Ivanović?

Autor: | 30/08/2024

0

Svaki stajling Ane Ivanović se komentariše isključivo u superlativu.

Poznato je da proslavljena teniserka obožava modu i gotovo nikad ne greši kada je reč o izboru garderobe za različite prilike.

Instagram printscreen

 

Ovih dana ona sa sinovima i suprugom Bastijanom Švajnštajgerom uživa na primorju, te svakodnevno objavljuje fotografije na društvenim mrežama gde možemo videti kako se provode.

Ipak, ono što je najviše pažnje privuklo jeste najnoviji stajling Ane Ivanović koji ne prestaje da se komentariše, možda zato što ovo od nje nismo očekivali.

Sportistkinja se odlučila da na plažu ponese dvodelni pleteni komplet u drečavoj pink boji koji savršeno ističe njenu izvajanu figuru, ali i taman ten koji je zaradila na letovanju.

Ana je dobila sijaset komplimenata, što nas – da ponovimo konstataciju sa početka teksta – uopšte nije iznenadilo. Bilo bi čudno da je drugačije.

Pročitajte: Šta mama tri dečaka nosi u svojoj skupoj trendi torbi? Ana Ivanović pokazala, jedno po jedno, od kačketa do... VIDEO

Modni odabir je i ovog puta oduševio ceo Instagram, a ispod slike koja je za nekoliko sati dobila 20.000 lajkova mogu se pročitati komentari na različitim jezicima.

Da pomenemo tek jedan: „Ana, ti si najlepša žena na svetu!”

Švajnštajgerovi i više nego očigledno uživaju u morskim čarolijama, a teniserka je primer da je za sve potrebna volja i dobra organizacija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Pa tako i pored trojice sinova, ona uspeva da izgleda savršeno i da pronađe vremena za sebe opuštajući se u jednostavnim stvarima koje joj uvek izmame osmeh na lice.

Moda je svakako jedna od njih.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još