Olena Zelenska stala na crtu Tamari Vučić, kakav modni okršaj prvih dama na Samitu u Kijevu

Olena Zelenska stala na crtu Tamari Vučić, kakav modni okršaj prvih dama na Samitu u Kijevu

Autor: | 13/09/2024

1

Tamara Vučić u maju je, u razmaku od samo nekoliko dana, ugostila prvu damu Kine Pang Lijuen, a zatim i suprugu predsednika Ukrajine Olenu Zelensku.

Instagram

 

Supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića gošći iz Ukrajine pokazala je brojne znamenitosti prestonice, a prošetale su se i Kalemegdanom.

Pročitajte: Modni okršaj prvih dama Srbije i Ukrajine - Ko se lepše obukao za šetnju Beogradom? ANKETA

To je bila još jedna prilika da Tamara Vučić, osim znanja, ljubaznosti i harizme, pokaže i urođenu eleganciju. Ulicama Beograda prošetala je u dugoj beloj haljini, sa naboranim strukom i rukavima.

Prva dama Ukrajine i sama se opredelila za belu boju, s tim što je iskombinovala belu bluzu i široke crne pantalone visokog struka.

Četiri meseca kasnije Tamara Vučić i Olena Zelenska srele su se ponovo, ovog puta u Ukrajini.

Na Samitu prvih dama i gospode, četvrtom po redu, održanom u Kijevu pod pokroviteljstvom Olene Zelenske, Tamara Vučić se pojavila u elegantnoj plavoj haljini. Kombinaciju je upotpunila tašnicom slične nijanse, koja ima neobičnu kopču.

Olena Zelenska ovog puta opredelila se za belo odelo.

- Četvrti Samit prvih dama i gospode u fokus stavlja ono najvažnije: decu, njihovu sigurnost i razvoj u okviru porodice, škole, društva, te u različitim potencijalno izazovnim i opasnim situacijama.

Ovogodišnji samit u Kijevu okupio je prve dame i gospodu iz Belizea, Gvatemale, Danske, Estonije, Litvanije, Slovenije, Finske - napisala je Tamara Vučić na Instagramu.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Eva Čubrović Boško Karanović, Jacob King/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti