Haljina kraljice Leticije košta samo 3000 dinara, a izgledaćete kao milion dolara

Haljina kraljice Leticije košta samo 3000 dinara, a izgledaćete kao milion dolara

Autor: | 18/10/2024

0

Kraljica Leticija nosi titulu modne ikone godinama unazad, i to sa pravom.

Sa savršenom lakoćom nosi komade koji su dovoljno ležerni da svi mogu da se poistovete sa njima a opet svaki je u kroju, boji i dezenu sofisticiran i primeren jednoj kraljici, baš takva je i haljina kraljice Leticije koju je nedavno ponela.

Profimedia

 

Španska kraljica nedavno se pojavila na Majorci gde kraljevska porodica tradicionalno letuje. Dama od stila još jednom je zasijala punim sjajem! Ovog puta u srebrnoj slip haljini, koja ju je podmladila jedno desetak godina.

Nakit nosi, obuću pažljivo bira i uvek je toaleta u prvom planu, a detalji su tu da je istaknu. Ovog puta pojavila se u haljini "Desatie" iz nove "Hugo Boss" kolekcije koja košta 645 $.

Kako je stajling kraljice Leticije sveden,kolorit monohromatski metalik, haljina je u prvom planu, mi smo pronašli fantastičnu satensku slip haljinu za manje od 3.000 dinara, koja će vam pomoći da rekreirate kraljičin stajling.

Možete da je ponesete uz srebrne detalje - upečatljive viseće minđuše, srebrne sandale i srebrnu tašnu, baš kao što je to uradila kraljica Leticija i zagarantovan vam je kraljevski izgled.

Pročitajte: Lepe ćerke kraljice Letisije - Jednu čeka tron, druga nema titulu princeze, a obe su od majke nasledile isto

Ovakva haljina kraljice Leticije je pravi modni hit tokom svih godišnjih doba jer se takođe može kombinovati i uz dobar oversized sako i kvalitetne čizme.

A mi vam pokazujemo da sve što je lepo ne mora biti i preskupo već da uvek postoji alternativa kojom za male pare možete da zasenite gde god da se pojavite.

HM screenshot

 

Šta čekate? Trk u najbližu radnju i potražite ovaj vanvremenski komad garderobe koji će vam sigurno često poslužiti.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Photo by Carlos Alvarez/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti