Vesna Dedić u haljini koja slavi žensku figuru i ističe atribute FOTO

Vesna Dedić u haljini koja slavi žensku figuru i ističe atribute FOTO

Autor: | 04/09/2024

0

Sinoć je u Beogradu, tačnije na Novom Beogradu, održano otvaranje renovirane Plave, koncertne dvorane Sava centra koje je okupilo oko 4000 ljudi.

Poznati su se baš potrudili da odgovore dres kodu te skoro nikome ne možemo naći manu, a haljina Vesne Dedić je priča za sebe. Nema ko je nije pohvalio.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Preplanulog tena, tek što je sletela iz Amerike gde je nekoliko dana boravila u poseti mezimici Lenki, Vesna je zablistala na crvenom tepihu u nesvakidašnjem stajlingu.

Poznata kao jedna od onih dama sa javne scene koja voli duge, balske haljine voditeljka i ovog puta, makar što se modela tiče, nije želela da eksperimentiše.

I to se pokazalo kao dobra odluka jer je haljina Vesne Dedić pokupila tonu komplimenata što zbog kroja, što zbog čarobne boje koja je prava letnja i ističe čokoladni ten.

Naime, novinarka je za ovu priliku odabrala dugu toaletu u purpurnoj boji sa korsetnim gornjim delom, dok je donji deo, odnosno suknja, ravnog kroja.

Pročitajte: Vesna Dedić pokazala kakav kupaći odlično stoji ženama u pedesetim - Voditeljka model nosi svakog leta

Jednostavan a efektan, to je pravi opis Vesninog sinoćnjeg stajlinga. Pošlo joj je za rukom, ono što malo kome uspe a to je da cipele i asesoar ukombinuje sa haljinom iako su istih tonova.

Niske potpetice otvorenih prstiju i pete bile su takođe u ljubičastoj boji, a malo tamnijih tonova bila je i pismo-torbica.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Decentna šminka je upotpunila celokupni imidž za koji, kao što smo već rekli, voditeljka nije dobila nijednu kritiku.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Anhel / Ata images

Slične Vesti

Pročitajte još