Maša Memedović crvenim tepihom prošetala u second-hand haljini, čak ni šminkera nije angažovala

Maša Memedović crvenim tepihom prošetala u second-hand haljini, čak ni šminkera nije angažovala

Autor: | 06/09/2024

0

Pre dve večeri sve oči bile su uprte u Sava centar, gde je otvorena renovirana Plava dvorana, a crvenim tepihom prošetalo je mnoštvo javnih ličnosti.

Među njima bio je i voditelj Jovan Memedović u društvu ćerke, a haljina Maše Memedović sigurno je jedna od najkomentarisanijih te večeri.

Antonio Anhel / Ata images

 

Ni tata nije zaostajao kada je modni izbor u pitanju te je dobio pregršt komplimenata na račun stajlinga koji verujemo mu je ćerka izabrala. Mladalački, urbano a sofisticirano i elegantno - tako bismo Jovanov autfit opisali.

A kada je reč o lepoj Maši, nije potrebno puno govoriti jer slike govore više od svake reči. Ona je za ovu priliku odabrala jednostavnu haljinu u šampanj boji, gornji deo je od čipke sa V-izrezom dok je suknja od satena.

Uz to je ukombinovala crnu torbicu i papuče sa niskom potpeticom slične nijanse. Ipak, ono što je najzanimljivije je činjenica da je haljina Maše Memedović kupljena u radnji polovne garderobe.

Nikada influenserka nije krila da obožava second-hand stvari te je njen garderober pun kvalitetnih komada koje je kupila po veoma povoljnim cenama.

Pročitajte: Maša i Bogosav postali bogatiji za jednog člana porodice - Ćerka Memedovića objavila preslatke fotografije

Upravo jedna od takvih je i toaleta koju je ponela na najglamuroznijem crvenom tepihu ove godine, a za kojom nema ko se nije okrenuo.

Kako je otkrila na TikToku, ona je ovu haljinu kupila u Njujorku za svega 11 dolara ili za 1160 dinara. Ista situacija je i sa cipelama i torbom s tim što se njihovih cena ne seća.

Antonio Anhel / Ata images

 

Ono što je dodatno privuklo pažnju svima koji je prate na društvenim mrežama jeste to da Memedovićeva mezimica nije angažovala nikakav tim frizera i šminkera za ovaj događaj.

Snimila je celokupan proces šminkanja a na račun završnog looka dobila je pregršt komplimenata, kao da su je profesionalci šminkali.

 

@mashamemedovic Otvaranje Sava Centra u haljini iz second handa ♻️ GRWM uz @YSL Beauty 💄vintage haljinica i torbica, obe kupljene polovne kao i moj omiljeni antikvitet - damski sat 💝 odoh sad na Čolu na svečano otvsranje Plave dvorane Sava Centra #vintage #beograd #yslbeauty #zdravkocolic ♬ original sound - Maša Memedović

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Anhel / Ata images

Slične Vesti

Pročitajte još