On je zamenio Tonija: Ko je muškarac koji je sinoć Draganu Mirković čvrsto držao za ruku? FOTO

On je zamenio Tonija: Ko je muškarac koji je sinoć Draganu Mirković čvrsto držao za ruku? FOTO

Autor: | 04/09/2024

0

Sava centar i otvaranje Plave, koncertne dvorane okupilo je sinoć na crvenom tepihu oko 4000 ljudi.

Da, dobro ste pročitali, impozantan broj. A da li znate sa kim je Dragana Mirković na crvenom tepihu pozirala pripadnicima sedme sile?

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kada se folk diva pojavila, pokupila je poglede svih prisutnih zbog pozitivne energije koju je donela na crveni tepih.

Širokog osmeha, u otmenom, crnom kompletu Dragana je strpljivo pozirala foto-reporterima, kasnije i davala izjave za medije.

Sve vreme iza nje je stajao i čekao je dugogodišnji prijatelj i saradnik s kojim je Dragana Mirković na crvenom tepihu prošetala ruku pod ruku.

U pitanju je fotograf Dejan Milićević, koji se odlučio da makar kada je o stajlingu reč, bude potpuno suprotstvo pevačici pa je njegov autfit bio u beloj boji.

Pročitajte: EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Melani stigla kod svekrve u Požarevac, Marko Bijelić nikad srećniji

Imali smo prilike i da zavirimo u renoviranu salu Sava centra, gde je koncert za pamćenje održao Zdravko Čolić, a pogađajte ko je bio ubedljivo najveseliji.

Upravo pevačica koja je sa taktovima prve Čoline numere ustala i celo veče igrala, nagovarajući i podižući i ostale kolege da joj se pridruže.

Rekli bismo da je težak i loš period odavno iza muzičke zvezde koja je nikad srećnija i uspešnija, s obzirom na to da joj je ova letnja turneja oborila sve rekorde posećenosti.

Antonio Ahel/ATAImages

 

A iako ste možda na trenutak pomislili da je Dragana Mirković na crvenom tepihu bila sa novim partnerom, prevarili ste se. 

Mada, ko zna, možda uskoro u njen život ušeta gospodin pravi jer je u nekoliko navrata istakla da veru u pravu ljubav nije izgubila nakon kraha braka dugog dve i po decenije sa Tonijem Bijelićem.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još