Susret dve imenjakinje, prava modna poslastica: Ana Ivanović i Ana Vintur odmerile snage FOTO

Susret dve imenjakinje, prava modna poslastica: Ana Ivanović i Ana Vintur odmerile snage FOTO

Autor: | 23/09/2024

0

Pre dve večeri organizovana je 45. proslava rođendana magazina "Vogue" koja je okupila krem de la krem svetskog džet-seta.

Brojne javne ličnosti prošetale su crvenim tepihom u nesvakidašnjim stajlinzima, ali je ipak haljina Ane Ivanović pokupila najveći broj kritika. I to isključivo pozitivnih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Do poda duga, šljokičava, srebrnoneonska, sa velikom ružom u predelu vrata. To je najbolji i najslikovitiji opis komada garderobe koji je ponela naša teniserka.

Ali ova toaleta nije samo puka krpica, već definicija stila i ukusa koji krasi jednu od najlepših žena na svetu, jer Ana gotovo nikad ne greši kada je moda u pitanju.

Kosu je zalizala i podigla u visoki konjski rep, odlučila se za decentniju šminku, a cipele su bile u istom tonu i dezenu kao i haljina Ane Ivanović.

Susret dve Ane zabeležili su svi foto-reporteri. Glavna urednica magazina "Vogue" srdačno je pozdravila sportistkinju, te su nekoliko minuta porazgovarale.

Pročitajte: Da li verujete da je ovo Ana Ivanović?

Ipak, svi su gledali njih dve zajedno dok su pozirale fotografima jer je to bila prava modna poslastica i jedan kratki čas stila.

Svaka u skladu sa svojim godinama, svojom građom i afinititema, a obe prelepe i savršeno stilizovane.

Instagram

 

Ko se vama više dopada? Odnosno, čiji stajling? Potrudite se da ne budete pristrasni.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još