Jelena Gavrilović na meti kritika: Haljina kraljevsko plave boje neobičnog kroja, ali šta je sa šeširom? FOTO

Jelena Gavrilović na meti kritika: Haljina kraljevsko plave boje neobičnog kroja, ali šta je sa šeširom? FOTO

Autor: | 10/10/2024

0

Jelena Gavrilović osim što važi za jednu od najlepših i najnegovanijih sa pravom slovi i za jednu od dama sa javne scene koja ima najistančaniji modni ukus.

Svaki stajling Jelene Gavrilović isprati se do najsitnijih detalja, a žene neretko vole da iskopiraju nešto sa čime se poistovete. Ovog puta to ipak nisu uspele.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Popularna glumica pre nekoliko dana pojavila se u njenom komšiluku, u naselju Beograd na vodi a u prvi mah mnogi je nisu prepoznali.

Ona je bila voditeljka i domaćica jednog prestižnog gradskog događaja te je za tu priliku morala da bude i specijalno stilizovana.

Ogromna, duga haljina krojena po meri svake princeze u kraljevsko plavoj boji iako je možda na trenutak sakrila Jeleninu savršeno izvajanu figuru, nema sumnje da joj je pristajala kao salivena.

I ne bi tu bilo ništa čudno, ali stajling Jelene Gavrilović zaokružen je, najblaže rečeno, čudnim modnim detaljem ili asesoarom.

Pročitajte: Samo Jelena Gavrilović ima hrabrosti da imenjakinji stane na crtu, glumica protiv pevačice FOTO

Šešir u istoj nijansi kao haljina, samo troduplo veći od nje. Da, dobro ste pročitali, a možete i pogledati kako izgleda. 

Mnogi su se zapitali kako ovako glomazan šešir uopšte može da se nosi ali dramska umetnica je bila na visini zadatka i sve vreme ponosno vodila program sa njim.

Instagram

 

Priznaćete, ovakav autfit nije moguće iskopirati ali svakako je skrenuo veliku pažnju javnosti što je zasigurno i bila namera Jeleninih stilista.

Mi pitamo vas, kada bi vam se pružila mogućnost da li biste poneli ovakav model šešira?

Da li biste poneli šešir Jelene Gavrilović?

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Marija Mlađen/ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti