Jesen samo što nije, Jelena Gavrilović ima stajling sezone, idealan za sve prilike FOTO

Jesen samo što nije, Jelena Gavrilović ima stajling sezone, idealan za sve prilike FOTO

Autor: | 21/09/2024

0

Sinoć je u okviru svih manifestacija povodom 30 godina Pink Media Group-a organizovana proslava rođendana njihovog portala koja je okupila brojne poznate ličnosti.

U prestoničkom restoranu okupila se odabrana ekipa, a jedna od najkomentarisanijih tema večeri svakako je bio stajling Jelene Gavrilović.

Antonio Anhel / Ata images

 

Iako je veče bilo prijatno pa čak i toplo za ovo doba godine, kako nam za dva dana i kalendarski stiže jesen, glumica se odlučila da ponese pravi stajling za kišne i tmurne dane.

Komadi garderobe koje je imala na sebi dovoljno su upečatljivi, a kada se spoje zajedno nastaje modna lekcija koju je Jelena sinoć zadala svim damama.

Naime, ona se odlučila za jednostavnu belu, oversized košulju čiju je jednostavnost razbila crnim kaišem, zatim za crne uske pantalone, odnosno helanke i kaubojske, kožne čizme u istoj boji.

Naravno, neizostavan asesoar bila je kockasta, kožna torba u istoj nijansi kao i helanke i čizme, a stajling Jelene Gavrilović zaokružio je vanvremenski mantil.

Pročitajte: Samo Jelena Gavrilović ima hrabrosti da imenjakinji stane na crtu, glumica protiv pevačice FOTO

Čuveni trenč će po svemu sudeći i ove jeseni biti pravi hit, a glumičin model je u prepoznatljivoj bež boji sa velikim dugmićima.

Ono što je dodatno učinilo imidž dramske umetnice drugačijim jeste njena frizura koja je pak, klasična letnja - takozvani "wet hair".

Antonio Anhel / Ata images

 

Kada je reč o mejkapu, odlučila se za blagu varijantu i isticanje prirodne lepote koja joj svakako ne manjka, naprotiv.

Ovaj stajling Jelene Gavrilović naizgled veoma jednostavan je nešto čime ćete tokom jesenjih, kišnih dana oduševite svakoga i ono što je najvažnije - idealan je za razne prilike.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Zorana Mandic/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti