Otkriveno zbog čega deca nisu posećivala Kejt dok je bila u bolnici: Razlog će vam slomiti srca

Otkriveno zbog čega deca nisu posećivala Kejt dok je bila u bolnici: Razlog će vam slomiti srca

Autor: | 04/07/2024

0

Deca Kejt Midlton nisu mogla da je posećuju u bolnici

Iako se britanska kraljevska porodica trudi da održi korak sa svakodnevicom, činjenica je da su se poslednjih meseci njihovi životi preokrenuli za 360 stepeni.

Kralj Čarls, Kejt Midlton, Sara Ferguson, nedavno i princeza Ana – baš ih je poterao maler.

Photo by Chris Jackson/Getty Images

 

U fokusu je i dalje princeza od Velsa. Nakratko se ukazala svetu, čisto da se uverimo da je sve u redu, a onda se opet vratila u ilegalu.

Pročitajte: Činjenica da Kejt Midlton nije izgubila kosu posle hemioterapije ukazuje na to da ima OVAJ rak, smatraju stručnjaci

U međuvremenu su do javnosti dospeli i neki detalji lečenja. Kejt je na preventivnoj hemioterapiji, što je sama rekla, ali detalji tretmana nisu poznati. I boravak u bolnici bio je obavijen velom tajne.

No, svakako je dobar deo januara provela na klinici, gde je izvršen operativni zahvat.

Instagram

 

Tokom te tri nedelje nije imala živi kontakt sa svojom decom, koja su joj sigurno nedostajala, iako su se svakodnevno viđali preko video calla.

Mnogi su se zapitali zašto. Posete verovatno nisu bile dozvoljene jer je već tada, doduše bliskom krugu ljudi, bilo poznato da ima rak. Obilazio ju je samo suprug, princ Vilijam.

Ali, kako navodi Vanity Fair, a prenosi story.hr, “princeza nije želela da je deca vide u pidžami, dok je bila prikačena na monitore i cevčice”.

Chris Jackson/Getty Images

 

Džordž, Šarlot i Luj su još mali, u osetljivom uzrastu, pa verovatno nije želeli da ih dodatno traumatizuje. Kada bi im se javila putem aplikacije, videli bi da izgleda dobro i to bi ih smirilo.

“Stvari su kod kuće bile toliko normalne da je Džordž igrao ragbi utakmicu protiv druge škole dok je njegova majka bila u bolnici”, otkriva porodični prijatelj.

Chris Jackson/Getty Images

 

Posle operacije usledile su terapije, mirovanje, oporavak, no za to vreme Kejt je bila u svom domu u Vinzoru, potpuno izolovana od spoljašnjeg sveta.

Pročitajte: U kakvom je stanju zaista Kejt Midlton - Želela je da dođe na Vimbldon, a onda je stiglo upozorenje

Cela porodica pojavila se na balkonu Bakingemske palate tokom nedavne proslave Čarlsovog rođendana, a kada ćemo ih ponovo videti zajedno u ovom trenutku je teško i predvideti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još