Kejt Midlton prekinula ćutanje o svom zdravlju i otkrila šta joj pomaže da se bolje oseća

Kejt Midlton prekinula ćutanje o svom zdravlju i otkrila šta joj pomaže da se bolje oseća

Autor: | 19/07/2024

0

Objava Kejt Midlton o zdravlju obišla svet

Na opšte oduševljenje sveta, Kejt Midlton nedavno se pojavila na Vimbldonu, pokazala da je dobro i da lečenje protiče po planu, a onda nam se ponovo izgubila iz vidokruga i sa radara.

Verovatno će proći izvesno vreme dok princezu od Velsa opet ne vidimo u javnosti. Sada je čeka letnji odmor, koji će provesti sa suprugom i decom dok ne krenu u školu, ali je pre toga poslala jednu poruku.

Photo by Clive Brunskill Getty Images

 

Na zvaničnom Instagram nalogu podelila je nekoliko fotografija iz 2021. godine, nastalih u londonskom Prirodnjačkom muzeju.

Pročitajte: Najbolja izdanja Kejt Midlton na Vimbldonu - Tu su i haljine sa potpisom srpske kreatorke koju princeza obožava

U ovoj instituciji, smeštenoj u Kensingtonu, upravo su otvoreni novi vrtovi, što je bio i glavni povod oglašavanja lepe princeze.

Priroda je lek za sve - to bi, u najkraćim crtama, moglo da se zaključi iz njene objave.

Frank Augstein/Getty Images

 

“Pružam snažnu podršku Muzeju u kreiranju posebnog prostora koji podstiče ljude svih generacija da se ponovo povežu sa prirodom i nauče kako da zaštite svoju okolinu”, napisala je uz fotografiju snimljenu dok se družila sa najmlađim posetiocima Muzeja.

“Poznato mi je kakvu moć ima priroda kada je reč o našem razvoju i blagostanju. Donosi nam radost i tako pomaže da budemo zdravi, fizički, mentalno i duhovno”, dodala je.

Instagram printscreen

 

Objava Kejt Midlton mnoge je zaintrigirala u najpozitivnijem smislu jer je otkrila da je princeza tokom terapija i procesa oporavka, koji i dalje traje, dosta vremena provodila u prirodi.

I prva fotografija kojom se javila posle nekoliko meseci ćutanja nastala je u zelenilu, što znači da je u njenom slučaju priroda zaista od velike pomoći.

Photo by Clive Brunskill Getty Images

 

Uostalom, na Vimbldonu je izgledala sveže i raspoloženo, pa se slobodno može zaključiti da zdrava zelena sredina igra značajnu ulogu u njenom procesu lečenja.

Pročitajte: Otkriveno zbog čega deca nisu posećivala Kejt dok je bila u bolnici - Razlog će vam slomiti srca

Prema izvorima sa dvora, princeza će avgust provesti u Balmoralu, zamku ušuškanom u prelepim škotskim pejzažima. Kraljica Elizabeta volela je da šeta tim gustim šumama i udiše svež vazduh, a, kao što znamo, doživela je duboku starost.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti