Kejt Midlton ponovo u javnosti, šeširom krila lice, bolest je sve vidljivija (foto)

Kejt Midlton ponovo u javnosti, šeširom krila lice, bolest je sve vidljivija (foto)

Autor: | 26/08/2024

0

Svaki put kad se pojavi Kejt Midlton u javnosti, nacija se oduševi što vidi princezu u boljem zdravlju. Poznato je da se princeza u potpunosti povinovala uputstvima lekara, pa je njen izlazak uvek znak da je situacija bolja.

Sada je snimljena u društvu svog supruga, princa Vilijama, prilikom odlaska u crkvu u Škotskoj, gde se porodica priključila kralju Čarlsu na letovanju.

Profimedia

 

Ovo mnogi tumače kao znak preokreta u lečenju omiljene princeze, jer joj je dopušteno da ode tako daleko od Londona gde je bila na lečenju.

O planu daljeg oporavka ne zna se mnogo, ali je saopšteno da je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji i da striktno poštuje sve što joj lekarski tim savetuje, u želji da što pre pobedi opaku bolest.

Princezi će sigurno prijati boravak u Škotskoj, gde su sada ne samo kralj Čarls i kraljica Kamila već i vojvoda i vojvotkinja od Edinburga sa sinom i Tim Lorens, muž princeze Ane.

Pročitajte: Kejt Midlton plavuša! U jeku borbe sa karcinomom osvanula fotografija na kojoj je nismo prepoznali

Kejt na slikama izgleda iscrpljeno, ali srećno, a nosila je šešir koji je već viđen na njoj. Uz lovački model sa perjem, ovog puta je imala i efektnu punđu, dopunjenu visećim minđušama koje toliko voli.

Podsećanja radi, od kada je podvrgnuta operaciji abdomena, sredinom januara ove godine, supruga princa Vilijama se povukla u medijsku ilegalu.

Profimedia

 

Zatim je krajem marta otkriveno da boluje od karcinoma i da je podvrgnuta teškim hemioterapijama jer je bolest otkrivena u ranoj fazi.

Od tada se Kejt Midlton u javnosti pojavila samo dva puta, jednom na oficijalnom rođendanu kralja Čarlsa, 15. juna ove godine, i tačno mesec dana kasnije na finalu Vimbldona čiji je ona pokrovitelj.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Photo by Clive Brunskill Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još