Šta se dešava sa Kejt Midlton? Vilijam odveo decu, ona ostala u suzama

Šta se dešava sa Kejt Midlton? Vilijam odveo decu, ona ostala u suzama

Autor: | 10/08/2024

0

Šta se dešava sa Kejt Midlton nakon što se poslednji put pojavila u javnosti sredinom jula na finalu Vimbldona?

Princeza od Velsa tada je uživala u meču Đoković–Alkaraz ne skidajući osmeh sa lica, a društvo su joj pravile ćerka Šarlot i sestra Pipa Midlton.

Profimedia

 

Iako su mnogi pomislili da će se supruga princa Vilijama od tada češće pojavljivati u javnosti, do toga nije došlo, naprotiv, kako spekulišu svetski mediji, ona se do kraja godine neće pojavljivati u javnosti.

Da li je uzrok takve odluke njeno loše zdravstveno stanje ili potreba za odmorom kako bi proces lečenja bio što uspešniji, ne znamo, ali svakako ova vest je zabrinula sve koji vole Kejt.

Ono što se može čuti u krugovima britanskih novinara jeste da je Midltonova slomljena zbog činjenice da ovog leta neće moći da uživa u odmoru sa suprugom i troje mališana.

Šta se dešava sa Kejt Midlton? Zašto se sve krije?

Princ i princeza od Velsa su slomljena srca jer se ne očekuje da ovog leta vode Džordža, Šarlot i Luja na odmor na malo ostrvo pored obale Kornvola.

Tokom procesa lečenja i iscrpnih hemioterapija, princezi je savetovano da što više vremena provodi u kući te da se ne izlaže bilo kakvom naporu ili stresu. 

Julian Finney/Getty Images

 

Ona savete lekarskog tima striktno poštuje, iako joj neki poput ovih da propusti letovanje sa decom, veoma teško padaju. Zna da je to zarad boljeg sutra jer je mališanima potrebna više nego ikad.

Šta se dešava sa Kejt Midlton ovih dana ne znamo, možemo samo da naslutimo. Malo je verovatno da će ona preduzeti međunarodni angažman van Velike Britanije u ovom trenutku svog oporavka.​

Buduća kraljica je navodno uzbuđena što će uskoro otputovati u Škotsku da se pridruži članovima kraljevske porodice u Balmoralu.

Putovanje u kraljevsku rezidenciju biće najduže od kada joj je dijagnostikovan rak u martu ove godine.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još