Svi su čekali Vilijamovu reakciju: Princ Hari iznenada stigao u Britaniju, susret sa bratom kida srca

Svi su čekali Vilijamovu reakciju: Princ Hari iznenada stigao u Britaniju, susret sa bratom kida srca

Autor: | 31/08/2024

0

Odnos princa Vilijama i Harija narušen je već nekoliko godina, od kada se mlađi britanski prestolonaslednik preselio sa porodicom u Kaliforniju.

Tada su se vojvoda i vojvotkinja od Saseksa odrekli kraljevskih dužnosti i obaveza i time uvredili sve ostale članove porodice.

Photo by Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images via Guliver

 

Za ove četiri godine, koliko su Megan i Hari van Britanije, bilo je svačega, a najviše prašine podigla je njihova emotivna ispovest koju su pre nekoliko godina dali komšinici i prijateljici Opri Vinfri.

Tu su otkrili da je među članovima njihove porodice bilo onih koji su vređali njihovog sina i trudili se na sve moguće načine da ih razdvoje.

Zbog svega toga, logično se nameće da je odnos princa Vilijama i Harija veoma loš te da braća uopšte ne komuniciraju, pa čak ni kada mlađi od njih dođe u rodni London.

Odnos princa Vilijama i Harija teško da će se popraviti

Prinčevi su se ponovo sreli na sahrani svog ujaka. Braća nisu viđena zajedno od krunisanja kralja Čarlsa III, a izveštaji sugerišu da su se sve ovo vreme držali na distanci jedan od drugoga.

Vojvoda od Saseksa je diskretno doleteo iz Sjedinjenih Država da bi prisustvovao sahrani u Velikoj Britaniji. Međutim, pisanja stranih medija sugerišu da ponovno okupljanje nije bilo tako toplo kao što je nekada bilo.

Kako piše The Sun, njih dvojica su se nakratko sastali u sredu kada su viđeni zajedno na sahrani lorda Roberta Felouza u Snetišamu u Norfoku. Međutim, tenzije među njima su bile evidentne, tvrde očevici.

 

 

- Čak su stigli u tajnosti - rekao je jedan insajder za The Sun. Drugi izvor je pomenuo da ih je video tek na kraju službe u Crkvi Svete Marije.

Ranije su Harijevi predstavnici izjavili da otuđena kraljevska porodica neće prisustvovati sahrani. Kao rezultat toga, mnogi stručnjaci su spekulisali da bi Vilijamovo prisustvo moglo da stvori neprijatnu situaciju, čak i ako bi želeo da prisustvuje.

Pročitajte: Prekinuli sve! Kejt i Vilijam izdali hitno saopštenje

Tokom zajedničkog pojavljivanja kraljevske braće obojica su mirno sedeli u zadnjem delu crkve. Bio je to težak trenutak za celu porodicu.

Prema izvorima bliskim porodici, iako je ovaj događaj ujedinio ponovo braću, svaka nada za ponovno pomirenje je iščezla, jer su bili veoma udaljeni i hladni jedan prema drugom.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još