Kejt Midlton digla ruke od svega, ne želi više da doživljava stres i torturu

Kejt Midlton digla ruke od svega, ne želi više da doživljava stres i torturu

Autor: | 13/10/2024

0

Svaki put kada su princ Hari, kralj Čarls III i princ Vilijam u istoj zemlji, mediji su puni naslova koji govore o tome hoće li se ili ne ponovo sresti.

Tenzije u britanskoj porodici gotovo su svakodnevne, a odnos princa Vilijama i Harija osim njihovog oca najviše pogađa princezu od Velsa, Kejt Midlton.

Profimedia

 

Ipak, svaki razdor u porodici nije bio Kejtin problem, ali se očekivalo da će ona da uskoči i bude takozvana "tampon zona".

Kristofer Andersen, autor knjige "Kralj", nedavno je rekao za Foks njuz da princeza od Velsa ima većih problema o kojima treba da brine dok nastavlja da se oporavlja od borbe protiv raka.

- Ideja da Kejt nekako još uvek ima vremena i energije da nastavi da igra mirotvorca je glupost - rekao je on.

- Pokušavala je godinama i na kraju je digla ruke, sa gađenjem. Učinila je svoje, ali to nije bilo dovoljno da izgradi most između Vilijama i Čarlsa s jedne strane i Harija s druge - autor je nastavio.

Kraljevski komentator Ričard Ficvilijams dodao je da je "porodica Velsa imala izuzetno tešku godinu" zbog princezine dijagnoze.

Pročitajte: Na rukama Kejt Midlton se vide posledice hemioterapije

- Ketrin će želeti da izbegne sve što promoviše negativnu energiju - rekao je on za Foks njuz.

Čini se da se će pokušati da izbegne svaki vid drame kako bi ostala na putu isceljenja, a to svakako znači da se više neće obazirati na odnos princa Vilijama i Harija.

- Učiniti sve što mogu da ostanem bez raka sada je moj fokus - rekla je ona u snimku, dodajući: - Iako sam završila hemoterapiju, moj put do izlečenja i potpunog oporavka je dug i moram da nastavim da se borim.

Od tada, princeza se tiho vraća kraljevskim dužnostima. 

Profimedia

 

Princ i princeza od Velsa su se 10. oktobra iznenadno odlučili da se sastanu sa hitnim službama i porodicama dece ubijene u julskom napadu nožem u Sautportu u Engleskoj.

Sledeći događaj u kraljevskom kalendaru na kojem bi fanovi mogli da vide Kejt je njen godišnji božićni koncert u Vestminsterskoj opatiji. Princeza od Velsa je održala sastanak o planiranju događaja prošlog meseca.

Što se tiče odnosa kralja Čarlsa i princa Harija, izveštaji sugerišu da kralj ulaže povećane napore da upozna svoje unuke, princa Arčija i princezu Lilibet, koji žive na okeanu u Montesitu u Kaliforniji.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Profimedia

Slične Vesti

Najnovije vesti