Da li je ovo smela da uradi? Kejt se vratila na posao, komentari na račun njenog izgleda i ponašanja ne prestaju

Da li je ovo smela da uradi? Kejt se vratila na posao, komentari na račun njenog izgleda i ponašanja ne prestaju

Autor: | 03/10/2024

0

Kejt Midlton posle hemioterapije, koju je nedavno okončala, polako se vraća kraljevskim obavezama.

Prvi dan na poslu protekao je u znaku mnogo emocija, jer se princeza susrela sa devojčicom koja takođe boluje od raka.

Instagram screenshot @princeandprincessofwales

 

Iako se do sada Kejt retko pojavljivala u javnosti, ona je sada odlučila da se pridruži svom suprugu, princu Vilijamu na ceremoniji u zamku Vindzor.

Mada Kejt nije učestvovala u službi, nakon njenog završetka ona i Vilijam su se sastali sa 16-godišnjom Liz Haton, ambicioznom fotografkinjom kojoj je još u januaru dijagnostikovan redak i agresivan oblik raka.

Vilijam i Kejt pozvali su Liz da se slikaju na ceremoniji investiture nakon što je Vilijam saznao priču ove tinejdžerke preko jedne dobrotvorne organizacije.

Kejt je viđena kako grli tinejdžerku tokom njihovog sastanka. Ovaj susret toliko je bio emotivan da je mnogima izmamio i poneku suzu. Za ovu priliku Kejt je odabrala da obuče prelepu kestenjastu haljinu.     

Pročitajte:  Evo je Kejt! Posle završenih hemioterapija princeza sa porodicom izašla u javnost FOTO

- Zadovoljstvo je bilo danas sresti Liz u Vindzoru. Kreativnost i snaga talentovane mlade fotografkinje su nas inspirisali. Hvala vam što ste podelili svoje fotografije i priču sa nama. V&C. - napisali su Kejt i Vilijam na Tviteru.

Ubrzo nakon ove fotografije pokrenule su se nove spekulacije na temu princezine bolesti i lečenja jer, kako navode korisnici pomenute socijalne platforme, ona je napravila niz grešaka.

 

 

Prva je svakako ta što je srdačno zagrlila devojku koja je podvrgnuta ozbiljnim tretmanima lečenja, a kako je nedavno i sama prošla kroz to trebalo bi da zna da ne sme da ima blizak kontakt zbog potencijalnog prenošenja virusa.

- Magični rak koji utiče samo na tvoj uobičajeni posao, ali ti dozvoljava da putuješ na ekskluzivne sportske događaje i balet. A onda je vidiš pored deteta koje prolazi kroz rak i jednostavno je... prokletstvo - napisao je jedan od korisnika mreže X.

Takođe, mnogo je komentara o tome zašto Kejt Midlton posle hemioterapije izgleda mlađe nego na "Dan sećanja" u novembru 2023.

"Koja vas to vrsta hemioterapije podmladi deset godina?", "Zašto Kejt Midlton ne podeli koji joj je tip hemioterapije pomogao da sačuva kosu, trepavice i obrve?", "Molim Hanu Furnes da napiše članak o hemioterapiji princeze od Velsa, verujem da će oboleli od raka imati koristi od lečenja bez posledica"... samo su neki od komentara.

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti