15. decembra 1929. godine izašao je prvi broj najlepšeg gastronomskog magazina - La Cucina Italiana.
Mrzli zimski dani, okićeni pahuljama, uveli su nas u pretpraznično raspoloženje. I dok se svi spremaju za ispraćaj stare godine, nama naviru razmišljanja o prvoj redakciji. Novinarima, kuvarima, ideji i viziji koja ih je vodila kada su pokrenuli magazin. Da li su maštali o tome da će se i nakon jednog veka njihov magazin i dalje prodavati. I to širom sveta, u luksuznoj opremi sa raskošnim fotografijama i najkvalitetnijim receptima koji će slaviti italijansku kuhinju.
Na sećanje na pionire svetskog gastronomskog izdavaštva i u njihovu čast, potrudili smo se da ovaj broj bude poseban. Pred vama su recepti uz koje ćete uživati ne samo tokom novogodišnjih praznika već svakog dana koji vi odaberete za praznik.
Na naslovnoj strani je Slatko Drvce koju su ekskluzivno za naš magazin pripremili svetski prvaci u poslastičarstvu za 2021. godinu
Pročitajte: Uparite italijanska jela sa italijanskim vinima
Pronašli smo i zakopano blago u vidu tartufa koji će oplemeniti svako jelo, a mi smo za ovu priliku pripremili domaće raviole.
Posetili smo Gucci Osteriju u Firenci, a takođe vam donosimo i razglednice sa putovanja po predivnim Alpima i regijama Valle d'Aosta i Trentino – Alto Adige. Nakon uživanja u zimskom ambijentu, na red je došla i raskošna Toscana.
Specijalni praznični kuvar je pripremio jedan od najboljih italijanskih šefova Antonino Cannavacciuolo, a da biste ovladali novim tehnikama tu su marinade za sve vrste mesa. Pored toga, pripremite lako i brzo pomfrit i to na četiri nova načina.
Predstavili smo vam dar boginje Atine – maslinu, najbolje vinoteke na Apeninskom polustrovu, a posebnu pažnju smo posvetili najlepšim božićnim kolačima.
Sve ovo i još mnogo toga vas čeka u decembarskom izdanju magazina La Cucina Italiana.
Šaljemo vam pregršt lepih želja, bezbrižnu 2022. godinu i da je dočekate u krugu najvoljenijih. Uz naše Slatko Drvce.
www.lacucinaitalianasrbija.rs
@lacucinaitalianasrbija
Slične Vesti
Novi broj magazina La Cucina Italiana! (video)
Novi broj magazina La Cucina Italiana!
30/07/2022
Saznajte višeNovi broj magazina La Cucina Italiana je u prodaji
La Cucina Italiana - novi broj magazina je u prodaji
06/04/2022
Saznajte višeU prodaji je nova La Cucina Italiana! Najpopularniji gastronomski magazin u regionu!
U prodaji je nova La Cucina Italiana! Najpopularniji gastronomski magazin u regionu!
11/10/2021
Saznajte višeLa Cucina Italiana - Nova i osvežena gastronomska biblija!
„Postoji samo jedno godišnje doba: leto. Toliko lepo da ga jesen pamti, zima ga priziva, a proleće mu zavidi“, Ennio Flaiano, italijanski književnik
13/07/2021
Saznajte višePročitajte još
Recept Slavice Rokvić za posne paprike, njena porodica ih obožava
Recept za post iz kuhinje Slavice Rokvić
24/11/2024
Saznajte višeRokija su žene obožavale, a danas najbolji dasa iz Srećnih ljudi izgleda ovako FOTO
Roki iz Srećnih ljudi danas
23/11/2024
Saznajte višeNeda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)