15. decembra 1929. godine izašao je prvi broj najlepšeg gastronomskog magazina - La Cucina Italiana.
Mrzli zimski dani, okićeni pahuljama, uveli su nas u pretpraznično raspoloženje. I dok se svi spremaju za ispraćaj stare godine, nama naviru razmišljanja o prvoj redakciji. Novinarima, kuvarima, ideji i viziji koja ih je vodila kada su pokrenuli magazin. Da li su maštali o tome da će se i nakon jednog veka njihov magazin i dalje prodavati. I to širom sveta, u luksuznoj opremi sa raskošnim fotografijama i najkvalitetnijim receptima koji će slaviti italijansku kuhinju.
Na sećanje na pionire svetskog gastronomskog izdavaštva i u njihovu čast, potrudili smo se da ovaj broj bude poseban. Pred vama su recepti uz koje ćete uživati ne samo tokom novogodišnjih praznika već svakog dana koji vi odaberete za praznik.
Na naslovnoj strani je Slatko Drvce koju su ekskluzivno za naš magazin pripremili svetski prvaci u poslastičarstvu za 2021. godinu
Pročitajte: Uparite italijanska jela sa italijanskim vinima

La Cucina Italiana
Pronašli smo i zakopano blago u vidu tartufa koji će oplemeniti svako jelo, a mi smo za ovu priliku pripremili domaće raviole.

La Cucina Italiana
Posetili smo Gucci Osteriju u Firenci, a takođe vam donosimo i razglednice sa putovanja po predivnim Alpima i regijama Valle d'Aosta i Trentino – Alto Adige. Nakon uživanja u zimskom ambijentu, na red je došla i raskošna Toscana.

La Cucina Italiana
Specijalni praznični kuvar je pripremio jedan od najboljih italijanskih šefova Antonino Cannavacciuolo, a da biste ovladali novim tehnikama tu su marinade za sve vrste mesa. Pored toga, pripremite lako i brzo pomfrit i to na četiri nova načina.

La Cucina Italiana
Predstavili smo vam dar boginje Atine – maslinu, najbolje vinoteke na Apeninskom polustrovu, a posebnu pažnju smo posvetili najlepšim božićnim kolačima.

La Cucina Italiana
Sve ovo i još mnogo toga vas čeka u decembarskom izdanju magazina La Cucina Italiana.
Šaljemo vam pregršt lepih želja, bezbrižnu 2022. godinu i da je dočekate u krugu najvoljenijih. Uz naše Slatko Drvce.
www.lacucinaitalianasrbija.rs
@lacucinaitalianasrbija
Slične Vesti
Pročitajte još
Treba vam posni namaz za palačinke koji deca obožavaju? Seka Aleksić ima provereno dobar recept
Posni namaz Seke Aleksić za palačinke će vas oduševiti
30/03/2025
Saznajte višeRecept Slavice Rokvić za pitu od samo 4 sastojka, posno, zdravo i slasno
Posna pita po receptu Slavice Rokvić prirpema se od četiri sastojka
30/03/2025
Saznajte višeHilandarski kolač: Nekoliko sastojaka, malo vremena, savršen za dane posta
Posni kolač koji se lako priprema ili Hilandarski kolač
27/03/2025
Saznajte višeProglašeno najlepše ime na svetu, Srbi ga obožavaju
Najlepše ime na svetu za devojčice zvuči prelepo na svim jezicima
25/03/2025
Saznajte višeStigao je King Desire – senzacija na štapiću
Povodom 30. rođendana Frikom predstavio novi ukus sladoleda
24/03/2025
Saznajte više
Komentari (0)