Recept Gorice Popović za rusku hladnu čorbu
Omiljenu srpsku glumicu Goricu Popović sudbina je obdarila brojnim talentima. Osim onog očiglednog, za glumu, u kojem publika već decenijama uživa, nije joj strano ni pevanje, slikanje, šivenje, ručni rad, pa ni kulinarstvo.

Jakov Simović/Gloria
Imajući u vidu da je otišla u zasluženu penziju, Gorica uspeva da prerasporedi slobodno vreme na brojne aktivnosti, a često je pristuna i na društvenim mrežama.
Pročitajte Cveće, zimnica i ručni rad - Zavirite u prelepu kuću Gorice Popović na Srebrnom jezeru
Nedavno je, uz fotografiju ručka za taj dan, napisala: “Njeno Veličanstvo Okroška. Ruska hladna čorba”.

Promo
Zahtevu brojnih pratilaca da podeli recept za nesvakidađnji specijalitet, Gorica je odmah udovoljila.
“Skuvati bujon od pola litra vode i kokošije kocke, dobro ohladiti i procediti da se ukloni masnoća. U to dodati 3 čaše kiselog mleka, 150 g seckane praške šunke, dva seckana barena jaja i iseckati 2-3 kisela krastavca. Sve izmešati, dodati seckani peršun i biber po želji. Dobro ohladiti i jesti hladno.”
Ubrzo su, na profilu Gorice Popović, osvanule poruke sa rečima zahvalnosti: “Hvala za recept, odlična je čorbica.”

Isprobajte i sami, sigurni smo da će vam se dopasti.
Prijatno!
Slične Vesti
Pročitajte još
SBB zvanično postao deo e& i PPF Telecom Grupe: SAV TV SADRŽAJ na vrhunskoj EON platformi!
SBB saopštenje za javnost
02/04/2025
Saznajte višeBeogradski Sajam nautike donosi ekskluzivne premijere i vrhunska plovila
Sajam nautike održava se od 3. do 7. aprila u Beogradu
02/04/2025
Saznajte višeTreba vam posni namaz za palačinke koji deca obožavaju? Seka Aleksić ima provereno dobar recept
Posni namaz Seke Aleksić za palačinke će vas oduševiti
30/03/2025
Saznajte višeNevena Božović godinama živi u hotelu, raj u Crnoj Gori, tek da vidite pogled iz spavaće sobe
Dom Nevene Božović na moru
30/03/2025
Saznajte višeRecept Slavice Rokvić za pitu od samo 4 sastojka, posno, zdravo i slasno
Posna pita po receptu Slavice Rokvić prirpema se od četiri sastojka
30/03/2025
Saznajte više
Komentari (0)