Razmišljaš o promeni karijere? Cubes School je mesto gde promene postaju stvarnost!

Razmišljaš o promeni karijere? Cubes School je mesto gde promene postaju stvarnost!

Autor: | 09/09/2024

0

Želiš da promeniš karijeru? Posao koji radiš već dugo više te ne ispunjava? Bezuspešno tražiš posao u struci nakon završenog fakulteta? Ili radiš sve i svašta, ali osećaš potrebu da se usmeriš na nešto konkretno?

Zvuči poznato? Veruj nam, bili smo u tvojoj koži. Svi smo imali trenutke kada smo se pitali da li je moguće okrenuti novi list i krenuti u nešto potpuno novo.

Pročitajte: Želiš i ti biti žena u IT-u? Cubes School savet - Programiranje je idealan posao za žene!

Ako si u potrazi za znanjem koje će ti omogućiti stabilan i perspektivan novi početak, naš predlog je - programiranje. Jasno nam je da ti se to čini kao „previše promene” za tebe, ali dozvoli sebi da proveriš i saznaš zasigurno da li je, ili nije, pravi izbor za tebe.

Možda ćeš se i iznenaditi. Cubes School stručni tim može ti pomoći kroz Besplatne konsultacije da zajedno pronađete program obuka, u skladu sa tvojim interesovanjima i mogućnostima. Uz to, možeš uraditi test logike da saznaš da li ti programiranje odgovara. Ovaj korak te ne košta ništa, ali može biti presudan za tvoju budućnost.

Zakaži besplatne konsultacije - https://cubes.edu.rs/kontakt/

Cubes School - Prvi korak na putu ka novoj karijeri u IT-u

Naši kursevi su pažljivo osmišljeni da pruže praktična znanja i veštine koje su odmah primenljive na tržištu rada. U našim programima obuka, fokusiramo se na savremene tehnologije i rad kroz projekte, omogućavajući ti da se razvijaš i napreduješ u svetu IT-a.

Bez obzira na to da li se odlučiš za tradicionalnu nastavu ili online učenje, naši polaznici imaju pristup mentorskoj podršci, resursima i alatima koji im pomažu da ostvare svoje ciljeve.

40% popusta - tvoj znak za IT start

Cubes School ti uz 40% popusta daje znak da je baš sada pravo vreme! Do 15. septembra iskoristi akciju i uštedi i do 800 evra.

Možeš birati između online kurseva ili pohađanja nastave u učionici.Online kursevi pružaju fleksibilnost i idealni su za one koji vole učiti u svom ritmu i sa bilo koje lokacije na svetu. 

Kursevi u učionici počinju u oktobru, i to iz dve oblasti: QA testiranje softvera i Java Spring. Ovi kursevi nude intenzivno učenje uz podršku mentora i kolega, što vam omogućava brže savladavanje gradiva i pripremu za uspešnu karijeru.

Naši mentori, stručnjaci sa bogatim iskustvom, tu su za vas u svakom trenutku, pružajući podršku i usmeravanje kroz ceo proces učenja bilo da zaberete kurseve u učionici ili online.

I što je najbolje, plaćanje možete raspodeliti na 12 mesečnih rata, kako biste još lakše investirali u svoju budućnost.

Znanje koje vodi do promene

Za kraj, izdvajamo nekoliko priča o tome kako je Cubes Bootcamp promenio živote naših kolega. Verovali ili ne, 90% programera u našoj kompaniji Cubes došlo je baš iz naše škole!

U našem videu upoznajte Draganu, koja je nakon QA online kursa ostala da radi u Cubes-u. Saznajte njene preporuke za nove polaznike i kako je ona iskoristila svoju priliku!

Uz trud, rad i podršku, moguće je postići mnogo. Vaše je da krenete u promenu, a mi u Cubes IT školi smo tu da vas podržimo.

Komentari (0)

Loading
Stana Luković iStock

Slične Vesti