Jela sam bureke, krempite, šampite, kolače, sladolede... Brena otkrila kako je smršala

Jela sam bureke, krempite, šampite, kolače, sladolede... Brena otkrila kako je smršala

Autor: | 13/09/2024

0

Izgled Lepe Brene je jedna od najtraženijih pojmova u Gugl pretrazi jer je godinama unazad, tačnije tokom cele njene karijere besprekoran.

Duge noge, vitka linija, čisto i negovano lice njen su zaštitni znak, a da li ikada pevačica pogreši kada je reč o ishrani i načinu života?

WARP Studio

 

Kada je nega lica i tela u pitanju Brena se već godinama neguje na isti način i ističe da ne ide previše često na kozmetičarske tretmane.

Tajna njenog fenomenalnog izgleda je upravo u tome što je veoma disciplinovana u nezi lica i tela, koju nije menjala decenijama, a vrlo je umerena. Pronašla je idealan balas koji joj pomaže u večitoj borbi protiv bora.

Akcenat stavlja na svakodnevnu negu, koja se razlikuje u odnosu na godišnja doba.

Leti koristi serume i kreme laganije teksture, dok se zimi opredeljuje za masnije preparate, kako bi kožu dobro zaštitila od niskih temperatura i vetra.

Pročitajte: Preminuo je na moru... Lepu Brenu pogodio smrtni slučaj, pevačica se oglasila, reči su potresne

A kada je reč o ishrani i dijetama, to je tema koja zanima mnoge dame njenih godina, kako uspeva da figuru održi vitkom i da li ikada pogreši i pojede nešto što baš i nije zdravo i idealno za vitku liniju?

Kako je i ona od krvi i mesa, i njoj se desi neka greška, a sada je otkrila u čemu je uživala u rodnom Brčkom pre mesec dana kada je tamo održala koncert za pamćenje što nije sjajno za izgled Lepe Brene:

Marko Vavpotic/Profimedia

 

- Jako vodim računa šta jedem ali kad smo otišli u Brčko jeli smo i bureke, krempite, šampite, kolače, sladolede.

Čim smo završili sa tom pričom, iskreno rečeno prešli smo na čia puding sa voćem za doručak i večeru, tako da je eto, to neka tajna - bila je iskrena pevačica.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti