Isprobajte jednostavan, ali preukusan recept koji je često jela legendarna glumica Odri Hepbern!
Napravite ga i vi!
Sastojci:
1 mali luk, naseckan
2 čena bela luka, sitno iseckane
2 šargarepa, sitno iseckane
2 štapa celera, sitno iseckane
2 velike konzerve pelata od paradajiza
šaka svežeg bosiljka
2 kašičice maslinovog ulja
špageti
so
sveže narezan parmezan
Priprema:
1. U velikoj posudi, na maslinovom ulju prokuvajte crni i beli luk, šargarepu i paradajiz.
2. Dodajte lišće bosiljka bez peteljke
3. Pustite da se sos krčka na laganoj vatri oko 40 minuta i povremeno promešajte
4. Skuvajte špagete
5. Poslužite ih uz sos i svež parmezan
Pročitajte još
Novo na tržištu: Muči vas kamen u bubregu ili žuči? Dijalitička voda - saveznik koji leči
Dijalitička voda, savršen saveznik protiv kamena u bubregu
25/11/2024
Saznajte višeRecept Slavice Rokvić za posne paprike, njena porodica ih obožava
Recept za post iz kuhinje Slavice Rokvić
24/11/2024
Saznajte višeRokija su žene obožavale, a danas najbolji dasa iz Srećnih ljudi izgleda ovako FOTO
Roki iz Srećnih ljudi danas
23/11/2024
Saznajte višeNeda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)