Bakina kuhinja - krompir sa semenkama i začinima

Bakina kuhinja - krompir sa semenkama i začinima

Autor: | 27/08/2016

0

Potrebno je:
600 g krompira
1 šoljica kukuruznog brašna
susam, subncokret. origano
majčina dušica
ruzmarin
ulje, so
tucana paprika
aleva paprika
sitan biber začin

Priprema:

Krompir iseći na krupnije kriške. Na papir sipati brašno, dodati sve začine , susam suncokret malo soli tucanu , alevu papriku i naseckanu m. dušicu i ruzmarin. Sve izmešati. U krompir sipati pola šoljice ulja pa dobro izmešati. Trećunu staviti u izmešane začine i dobro izmešati. Redjati u pleh u koj ste stavili pah papir i malo pouljili. Tako uraditi sa ostatkom krompira. Još malo odozgo posuti ulja. Peći na 200 stepeni C oko 40 min. da lepo porumeni.

Komentari (0)

Loading
Bojan mladostimoja.com
Tagovi: recepti

Pročitajte još

Najnovije vesti