Potrebno je:
600 g krompira
1 šoljica kukuruznog brašna
susam, subncokret. origano
majčina dušica
ruzmarin
ulje, so
tucana paprika
aleva paprika
sitan biber začin
Priprema:
Krompir iseći na krupnije kriške. Na papir sipati brašno, dodati sve začine , susam suncokret malo soli tucanu , alevu papriku i naseckanu m. dušicu i ruzmarin. Sve izmešati. U krompir sipati pola šoljice ulja pa dobro izmešati. Trećunu staviti u izmešane začine i dobro izmešati. Redjati u pleh u koj ste stavili pah papir i malo pouljili. Tako uraditi sa ostatkom krompira. Još malo odozgo posuti ulja. Peći na 200 stepeni C oko 40 min. da lepo porumeni.
Pročitajte još
Dnevna soba Dragane Katić kao iz magazina, stan smešten na Karaburmi oaza njenog mira
Dom Dragane Katić uređen je po njenoj želji
26/11/2024
Saznajte višeOdržana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
Održana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
25/11/2024
Saznajte višeNovo na tržištu: Muči vas kamen u bubregu ili žuči? Dijalitička voda - saveznik koji leči
Dijalitička voda, savršen saveznik protiv kamena u bubregu
25/11/2024
Saznajte višeRecept Slavice Rokvić za posne paprike, njena porodica ih obožava
Recept za post iz kuhinje Slavice Rokvić
24/11/2024
Saznajte višeRokija su žene obožavale, a danas najbolji dasa iz Srećnih ljudi izgleda ovako FOTO
Roki iz Srećnih ljudi danas
23/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)