Potrebno je:
600 g pilećih krilca
2 šargarepe
1 paštrnak
malo aleve paprike
začin
1 kašika pavlake
1 kašika senfa
seckan peršun,timijan, ruzmaruin
origano, mleveni biber
1 paradajz svež
1 glavica crnog luka
3 čena belog luka
ulje
mala glavica crnog luka
1/2 kg krompira
Marinada:
Priprema:
U marinadu staviti krilca pa dobro izmešati i ostaviti 30 minuta u frižideru da krilca poprime mirise. Krompir iseći na kriške sipati ulja, i ostatak marinade koja nam ostane od krilaca, pa sve dobro izmešati.Tu ubaciti luk na rebarca, šargarepu i paštrnak i paradajz nasečen. Dodati šoljicu vode poklopiti i staviti u rernu na 200 stepeni Celzijusa oko sat vremena da se peče i lepo porumeni.
Pročitajte još
Dnevna soba Dragane Katić kao iz magazina, stan smešten na Karaburmi oaza njenog mira
Dom Dragane Katić uređen je po njenoj želji
26/11/2024
Saznajte višeOdržana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
Održana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
25/11/2024
Saznajte višeNovo na tržištu: Muči vas kamen u bubregu ili žuči? Dijalitička voda - saveznik koji leči
Dijalitička voda, savršen saveznik protiv kamena u bubregu
25/11/2024
Saznajte višeRecept Slavice Rokvić za posne paprike, njena porodica ih obožava
Recept za post iz kuhinje Slavice Rokvić
24/11/2024
Saznajte višeRokija su žene obožavale, a danas najbolji dasa iz Srećnih ljudi izgleda ovako FOTO
Roki iz Srećnih ljudi danas
23/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)