Bakina kuhinja: Papazjanija

Bakina kuhinja: Papazjanija

Autor: | 29/07/2016

0

Potrebno je:

1/2 kg mesa po izboru
malo tikvica na kockice
2 oljuštena paradajza
2 zelene paprike isečene na prutiće
1/2 ljute zelene paprike
2 šargarepe na prutiće
začin, aleva paprika lovorov list
1 glavica crnog luka sečena na rebarca
šaka graška
seckan peršunov list
1/2 kg. krompira na listiće
ulje

Priprema:


Na ulju propržiti luk, zelenu papriku, šargarepu, dodati meso i sve ostalo povrće i dolivati malo vode i dinstati na tihoj vatri. Staviti i nekoliko lista lovorovog lista. Dodati na listiće sečen krompir. Kad se meso skuvala, pustiti da tečnost uvri pa dodati malo aleve paprike začina i seckan peršunov list.

Papazjanija je gotova i spremna je da se klopa...Prijatno!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo
Tagovi: recepti

Pročitajte još

Najnovije vesti