Potrebno je:
1/2 kg mesa po izboru
malo tikvica na kockice
2 oljuštena paradajza
2 zelene paprike isečene na prutiće
1/2 ljute zelene paprike
2 šargarepe na prutiće
začin, aleva paprika lovorov list
1 glavica crnog luka sečena na rebarca
šaka graška
seckan peršunov list
1/2 kg. krompira na listiće
ulje
Priprema:
Na ulju propržiti luk, zelenu papriku, šargarepu, dodati meso i sve ostalo povrće i dolivati malo vode i dinstati na tihoj vatri. Staviti i nekoliko lista lovorovog lista. Dodati na listiće sečen krompir. Kad se meso skuvala, pustiti da tečnost uvri pa dodati malo aleve paprike začina i seckan peršunov list.
Papazjanija je gotova i spremna je da se klopa...Prijatno!
Pročitajte još
Održana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
Održana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
25/11/2024
Saznajte višeNovo na tržištu: Muči vas kamen u bubregu ili žuči? Dijalitička voda - saveznik koji leči
Dijalitička voda, savršen saveznik protiv kamena u bubregu
25/11/2024
Saznajte višeRecept Slavice Rokvić za posne paprike, njena porodica ih obožava
Recept za post iz kuhinje Slavice Rokvić
24/11/2024
Saznajte višeRokija su žene obožavale, a danas najbolji dasa iz Srećnih ljudi izgleda ovako FOTO
Roki iz Srećnih ljudi danas
23/11/2024
Saznajte višeNeda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)