Potrebno je:
300 gr. blitve
začin, lovorov list
2 šargarepe
1 zelena paprika
1 glavica crnog luka
1 kašila brašna
ulje
300 - 350 gr mesa (može malo i suvog)
300 gr krompira
peršunov list
Priprema>
Na ulju propržiti sitno seckan luk, papriku i šargarepu, pa kad malo omekne dodati začin, alevu papriku i lorbrer, zatim dodati iseckan krompir, naliti vodom da ogrezne.
Kuvati oko 20 min. pa ubaciti isečenu blitvu. i dodati još vode. Pustiti da se kuva dok ne omekne meso. Razmutiti u malo vode brašno pa dodat radi gustine. Na kraju seckan celerov list. kuvati još 2 -3 mi. i isključiti. Prtijatno iz bakina kuhinje
Pročitajte još
Dnevna soba Dragane Katić kao iz magazina, stan smešten na Karaburmi oaza njenog mira
Dom Dragane Katić uređen je po njenoj želji
26/11/2024
Saznajte višeOdržana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
Održana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
25/11/2024
Saznajte višeNovo na tržištu: Muči vas kamen u bubregu ili žuči? Dijalitička voda - saveznik koji leči
Dijalitička voda, savršen saveznik protiv kamena u bubregu
25/11/2024
Saznajte višeRokija su žene obožavale, a danas najbolji dasa iz Srećnih ljudi izgleda ovako FOTO
Roki iz Srećnih ljudi danas
23/11/2024
Saznajte višeNeda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)