Potrebno je:
1/2 kg. pilećeg mesa
3 šargarepe
1 celer koren
1 mlad krompir
začin
1 jaje
1 kašika pavlake
1 kašika začina
ulje
list peršuna
malo sitnog bibera
Priprema:
Šargarepu jednu izrendati na rende sitno pa propržiti na ulju dodati sitno seckan luk pa i njega upržiti dodati malo vode, pa dodati sitno na kocke, šargarepu, celer, krompirić i meso na kocke Naliti vodom još i staviti da se kuva.
Kad je meso kuuvano meso izvaditi, odvojiti od kostiju pa u blenderu iseckati i vratiti u čorbicu.
Dodati začin. U tanjir razmutiti jaje , brašno i pavlaku, skloniti čorbicu sa šporeta pa uliti i izmešati žicom. Vratiti na šporet još par minuta. Na kraju dodati sitno seckan peršun i malo bibera.
Prijatno...
Pročitajte još
Ovo je Slobodina oaza mira nakon incidenta: Klavir, moderan nameštaj i zid u staklu
Dom Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića je oaza mira glumačkog para
26/11/2024
Saznajte višeFestival ruskog filma – u srcu Balkana
Filmovi će biti prikazani u Beogradu, Novom Sadu i Nišu
26/11/2024
Saznajte višeDnevna soba Dragane Katić kao iz magazina, stan smešten na Karaburmi oaza njenog mira
Dom Dragane Katić uređen je po njenoj želji
26/11/2024
Saznajte višeNovo na tržištu: Muči vas kamen u bubregu ili žuči? Dijalitička voda - saveznik koji leči
Dijalitička voda, savršen saveznik protiv kamena u bubregu
25/11/2024
Saznajte višeRecept Slavice Rokvić za posne paprike, njena porodica ih obožava
Recept za post iz kuhinje Slavice Rokvić
24/11/2024
Saznajte višeRokija su žene obožavale, a danas najbolji dasa iz Srećnih ljudi izgleda ovako FOTO
Roki iz Srećnih ljudi danas
23/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)