U ovaj švajcarski specijalitet umačite komadiće hleba i uživaćete u svakom zalogaju.
Sastojci:
po 200 g tvrdog grijer sira, ementalera, apencelera i gaude
350 ml belog vina
pola čena belog luka
4 kašičice gustina
20 ml višnjevače
kašičica limunovog soka
biber, muskatni oraščić
Priprema:
1. Sir narendajte, prelijte vinom, pa ostavite tako oko dva sata da miruje. Šerpu za fondi istrljajte belim lukom.
Pročitajte još
Planinska vikendica Katarine Grujić oduzima dah, cena za iznajmljivanje prava sitnica
Vikendica Katarine Grujić idealna je za zimske dane
27/11/2024
Saznajte višeSlavsko predjelo po receptu Marije Veljković spremno začas, specijalitetu gosti ne mogu da odole
Recept Marije Veljković za slavsko predjelo morate isprobati
27/11/2024
Saznajte višeNajmlađi manekeni zasijali u prazničnom duhu na DexyCo reviji
Najmlađi manekeni zasijali u prazničnom duhu na DexyCo reviji
27/11/2024
Saznajte višeOvo je Slobodina oaza mira nakon incidenta: Klavir, moderan nameštaj i zid u staklu
Dom Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića je oaza mira glumačkog para
26/11/2024
Saznajte višeFestival ruskog filma – u srcu Balkana
Filmovi će biti prikazani u Beogradu, Novom Sadu i Nišu
26/11/2024
Saznajte višeDnevna soba Dragane Katić kao iz magazina, stan smešten na Karaburmi oaza njenog mira
Dom Dragane Katić uređen je po njenoj želji
26/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)