Sastojci:
8 pilećih fileta
3 glavice crnog luka
2 dl suvog belog vina
3 grančice ruzmarina
biber, so
Priprema:
1. Pileće filete posolite, pobiberite i u njih utrljajte iseckani ruzmarin.
2. Filete pecite na vrelom ulju da porumene sa svih strana. Pečene filete izvadite i stavite u tanjir, a u ulje u kojem su se pekli fileti dodajte krupno isečen luk.
3. Kada luk porumeni dodajte oceđene višnje i dinstajte dok ne ispari sok koji su pustile.
4. Vratite pileće filete i sve prelijte vinom, posolite, pobiberite i kuvajte 3-4 minuta.
5. Pileće filete služite tople i prelijte sosom od višanja.
Prijatno!!!
Pročitajte još
Ovo je Slobodina oaza mira nakon incidenta: Klavir, moderan nameštaj i zid u staklu
Dom Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića je oaza mira glumačkog para
26/11/2024
Saznajte višeFestival ruskog filma – u srcu Balkana
Filmovi će biti prikazani u Beogradu, Novom Sadu i Nišu
26/11/2024
Saznajte višeDnevna soba Dragane Katić kao iz magazina, stan smešten na Karaburmi oaza njenog mira
Dom Dragane Katić uređen je po njenoj želji
26/11/2024
Saznajte višeOdržana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
Održana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
25/11/2024
Saznajte višeNovo na tržištu: Muči vas kamen u bubregu ili žuči? Dijalitička voda - saveznik koji leči
Dijalitička voda, savršen saveznik protiv kamena u bubregu
25/11/2024
Saznajte višeRecept Slavice Rokvić za posne paprike, njena porodica ih obožava
Recept za post iz kuhinje Slavice Rokvić
24/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)