Piletini posebnu sočnost daje sok od limuna i pomorandže.
Sastojci:
2 pune šake kus-kusa
1 limun, samo sok
3 pomorandže, 2 samo sok, 1 cela
maslinovo ulje
so i sveže mleveni crni biber
pileće meso (ostaci pečenog pileta)
vlašac
svež bosiljak, listići
grašak
Priprema:
1. Stavite kus-kus u posudu i prelijte sa malo ključale vode (voda treba da pokrije žitarice nekoliko centimetara). Ostavite oko 15 minuta, dok kuskus apsorbuje tečnost.
3. U međuvremenu, oljuštite preostalu pomorandžu. Isecite je na veće komade. Dodajte komade pomorandže, piletinu i bilje na kus-kus i promešajte lagano.
4. Podelite grašak u dva tanjira ili dve plitke posude, a zatim lagano promešajte sa piletinom i kus-kus salatom.
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte višeDea Đurđević istopila 30 kilograma uz pomoć doručka od četiri namirnice
Doručak Dee Đurđević sastoji se od ovih namirnica
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)