Topli sendviči sa mocarelom i belim lukom

Topli sendviči sa mocarelom i belim lukom

Autor: | 14/01/2016

0

Ovi topli sendviči, osim što su jako ukusni, spremaju se za samo 10 minuta.

Sastojci:

1 baget hleb
60 g putera
pola kašičice soli
250 g rendane mocarele
malo rendanog kačkavalja
3 kašičice majčine dušice
6-8 čena sitno seckanog belog luka

Priprema:

1. Zagrejte rernu na 180 stepeni. Baget hleb isecite na kriške debljine oko 2 cm.

2. U činiji pomešajte beli luk, puter i so, pa tom smesom namažite svako parče hleba. Preko pospite rendanu mocarelu i majčinu dušicu. Poređajte u podmazan pleh i zapecite oko 5-6 minuta, dok ivice hleba ne porumene i postanu hrskave, a sir počne da se topi.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/thinkstock hellomagazin
Tagovi: recepti

Pročitajte još