Ova pita se veoma jednostavno pravi, a njen ukus će oduševiti ione koji nisu ljubitelji tikvica.
Sastojci:
4 srednje tikvice
glavica crnog luka
300 g brašna
100 ml ulja
100 g mladog sira
3 jaja
1 prašak za pecivo
so, biber
Priprema:
1. Tikvice i luk narendajte, posolite i ocedite. Dodajte ulje, mladi sir i jaja i sve dobro umutite.
3. Pecite u rerni zargejanoj na 180 stepeni oko pola sata.
Pročitajte još
Održana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
Održana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
25/11/2024
Saznajte višeNovo na tržištu: Muči vas kamen u bubregu ili žuči? Dijalitička voda - saveznik koji leči
Dijalitička voda, savršen saveznik protiv kamena u bubregu
25/11/2024
Saznajte višeRecept Slavice Rokvić za posne paprike, njena porodica ih obožava
Recept za post iz kuhinje Slavice Rokvić
24/11/2024
Saznajte višeRokija su žene obožavale, a danas najbolji dasa iz Srećnih ljudi izgleda ovako FOTO
Roki iz Srećnih ljudi danas
23/11/2024
Saznajte višeNeda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)