Budite očaravajuće vitki na francuski način uz Liposuc

Budite očaravajuće vitki na francuski način uz Liposuc

Autor: | 30/05/2017

0


Dobro  je poznato da francuskinje nikada ne drže dijetu, ne preskaču obroke, ne broje zalogaje ni kalorije nego uživaju u hrani a opet se ne goje! Iz čuvene francuske laboratorije Biofar, svetski poznatog i proverenog proizvođača šumećih vitamina dolazi Liposuc, francuski proizvod jedinstvene formule koji sadrži 26 klinički potvrđenih prirodnih sastojaka koji sinergijski deluju na sve mehanizme u procesu mržavljenja.  

Svaka francuskinja zna da rigorozne dijete i izgladnjivanje predstavljaju najbrži način da se kilogrami vrate i ume da razlikuje uživanje u hrani od gutanja hrane koje je često samo kompenzacija za emocionalnu prazninu. Francuskinje znaju da zadovoljstvo najvećeg broja ukusa traje u nekoliko prvih zalogaja.

Zbog toga, umesto obilnih obroka, vaši obroci treba da budu raznovrsni i kombinovani sa puno vode koja obogaćena Liposucom posle doručka a pre ručka i večere, postaje najbolji način kontrole nad unesenom hranom jer uvodite ritual obedovanja, prateći svoje navike i disciplinujući se da uz omiljene porcije unesete i dozu vitkosti i energije.

Liposuc u svom sastavu sadrži biljne ekstrakte jave čaja, matičnjaka, ploda jabuke, lista belog duda, zelenog čaja, artičoke, zrna zelene kafe , semena grožđa. U uvođenju zdravijih navika i regulisanju telesne težine veoma je važno da imamo dobre primere i da kao i francuskinje malo po malo odbacujemo štetne navike: sok razblažen mineranom vodom gasi žeđ brže nego čist sok. Hleb i čokolada su posebne namirnice sa kojima treba pažljivo postupati. Jedno parče integralnog hleba ili 2 kockice čokolade mogu biti dovoljni ako ne jedete automatski. Nikada ne smete biti gladni a važno je da umete sebe i da nagradite posebno kada naučite da kontrolišete unos hrane u svoj organizam.

Francuski vitki - to znači da ne preskačemo obroke, da ne brojimo svaki uneti zalogaj nego da zahvajući Liposucu koji postaje naš prirodni saveznik u kontroli telesne težine možemo da uživamo u hrani a budemo vitki i puni energije. Uz sve prirodne sastojke koji regulišu nivo masti i ugljenih hidrata u organizmu Liposuc poseduje i dodatne vitamine C, D 3 i cink koji regulišu status vitamina i minerala a prisustvo hroma povećava osetljivost ćelija na dejstvo insulina što je izuzetno važno za dijabetičare. Dodatno, vitamini nam daju energiju i snagu da se nosimo sa dnevnim umorom i napetošću.

Budite i vi francuski vitki uz Liposuc. U apotekama je trenutno u toku specijalna akcija sa popustima za 2 ili više pakovanja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi: liposuc

Pročitajte još