Hello! vam poklanja: Osvojte dva vredna paketa "Eucerin" kozmetike!

Hello! vam poklanja: Osvojte dva vredna paketa "Eucerin" kozmetike!

Autor: | 22/10/2018

0

Doktorka Davidović nedavno je bila gost predavač na predstavljanju Eucerin® Hyaluron-Filler Noćnog Intezivnog Seruma, novog preparata u već dokazano uspešnoj Eucerin® Hyaluron-Fillerliniji. Inspirisan dermatološkim i tretmanima estetske medicine, ovaj preparat pruža udruženi efekat hemijskog pilinga, kojim se uklanjanja gornji orožali sloj ćelija i stimuliše regeneracija kože, i injekcionih filera, za efekat popunjavanja bora i vraćanja volumena.

Inovativno pakovanje Eucerin® Hyaluron-Filler Noćnog Intezivnog Seruma sastoji se od dve odvojene komore. Laganim pritiskom na pumpicu, njihovi sadržaji se kombinuju kako bi koži pružili višestruki antiage efekat- obnavljanje teksture, intenzivnu hidrataciju i popunjavanje čak i dubokih bora.

Eucerin® Hyaluron-Filler Noćni Intezivni Serum moćni je beauty sleep saveznik svih dama koje žele da njihova koža ujutru izgleda sveže i podmlađeno. Za maksimalne rezultate, nanosi se uveče pre Eucerin® Hyaluron-Filler Noćne Kreme, namenjene svim tipovima kože. Kao jutarnja nega, preporučuje se Eucerin® Hyaluron-Filler dnevna krema SPF 30, koja pruža dodatnu visoku SPF zaštitu od prevremenog starenja uzrokovanog suncem i zaštitu od pojačane foto-osetljivosti usled regenerativnog dejstva AHA kiselina.

ANTIAGE NEGA UTIČE I NA REZULTATE ESTETSKIH TRETMANA

 Stiče se utisak da je trenutno u trendu prirodan izgled. Da li to znači da interesovanje za estetske intervencijama opada?

Broj osoba koje se podvrgavaju estetskim intervencijama konstantno raste. U Americi se 17 miliona osoba godišnje podvrgava antiage estetskim procedurama. Podaci za Srbiju nisu poznati, jer se dosta procedura obavlja i u kozmetičkim salonima. Ta oblast kod nas još nije regulisana. Ali, uz ovaj odgovor moram da naglasim da, prema mom mišljenju, estetske intervencije i prirodan izgled ne moraju da se međusobno isključuju.

Pristalica sam postepenih procedura u estetskoj medicini, koje u razgovoru sa pacijentima zovem “mic po mic” procedure. Smatram da je što prirodniji efekat veoma važan, a to se može postići samo postepenim pristupom.

Postoji li kjuč “koliko”, “šta” ili “koliko često”? Koje su najpopularnije procedure i sredstva u antiaging medicini?

Već sam napomenula da je za rezultate i trajanje procedura estetske medicine važno kako se osoba do tada negovala i kako se neguje između tretmana. Adekvatna antiage nega održava kožu hidriranom, elastičnom i jedrom, i čini da rezultati duže traju. Odnedavno sarađujem sa Ecerinom, ali i pre te saradnje preporučivala sam svojim pacijentima da obavezno svrate u apoteku po Eucerin® antiage negu i da je koriste između “dva bockanja”.

 

Ako želite da osvojite kompletan Eucerin® Hyaluron-Filler set za dnevnu, noćnu i intezivnu antiage negu koji sadrži: Eucerin® Hyaluron-Filler dnevnu kremu SPF 30, Eucerin® Hyaluron-Filler Noćni Intezivni Serum i Eucerin® Hyaluron-Filler Noćnu Kremu za sve tipove kože, potrebno je da napišete šta je u novom broju magazina “Hello!”  Bojana Stefanović rekla o trenutku kada je shvatila da joj je suprug Istok srodna duša?

Hello! ovoga puta želi da obraduje dve čitateljke, a neophodno je da tačan odgovor ostavite kao  komentar na našoj Fejsbuk stranici

Marija Milenković
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti