Jedna šoljica čaja može vam otkriti kakva ste osoba

Jedna šoljica čaja može vam otkriti kakva ste osoba

Autor: | 19/07/2018

0

Često možemo pročitati razna istraživanja na temu kakva smo osoba. Bilo da li volimo žutu boju, ili preferiramo da idemo na more, a ne na planinu, ili smo pak ljubitelji čaja – sve ima svoje istraživanje i objašnjenje. Pa ipak, može li samo jedna šoljica čaja otkriti nam tajnu kakva smo osoba. Mnogi kažu da može! Zbog toga, opustite se, uz šoljicu omiljenog čaja i pročitajte kakvu poruku o vama šalje vaš omiljeni čaj:

Zeleni čaj

Ljubitelji ovog čaja neretko su moderne osobe sklone umetnosti, trendovima i zdravom načinu života. Privlače ih noviteti u izlozima, dizajnerski komadi i muzeji i ponosni su na svoj dobar ukus. Osobe koje vole zeleni čaj drže do svojih uverenja koja uključuju zdrav, aktivan način života.

Voćni čaj (egzotično voće)

Za njih je svaki dan izazov i pitaju se „zašto ne?“. U pitanju su društvene, otvorene osobe, zabavljači u društvu, sa jakim smislom za humor. Planiranje i strategija za njih je nepoznat pojam. Spontani su i uživaju u svakom trenutku. Odgovara im boravak na plaži, Spa i shopping centri, a vole da gledaju zabavne emisije.

Kamilica

Osobe koje vole da piju čaj od kamilice su nežne, osećajne osobe koje vole miran i skladan život. Brižno planiraju svaki dan kako bi izvukli maksimum sa što manje stresa. Smireni su, tihi, vode dnenik i brinu o tome da svaki dan nađu vremena za sebe i opuštanje. Kada vas pozovu na razgovor, ove osobe će vam rado dodeliti i pokoji mudar savet.

Naravno, kao i svuda, nikada nije sve crno-belo. Možda je najbolja opcija biti kombinacija ovih osobina, ali i kombinacija ukusa! Fuzetea ledeni čaj prvi put nudi originalne kombinacije ukusa koje na specifičan način spajaju istok i zapad, te se tako sočni mango našao u zagrljaju domaće kamilice, a egzotična limunska trava pojačava aromu limuna. Hibiskus u kombinaciji sa breskvom dobija novu dimenziju, baš kao i mešavina šumskog voća i crnog čaja.

Prepustite se i uživajte u gutljaju omiljenog čaja!

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti