Slatko i lako: Isprobajte tri jednostavna načina za još lepši dom

Slatko i lako: Isprobajte tri jednostavna načina za još lepši dom

Autor: | 16/07/2018

0

Koliko god da naš dom lepo izgleda, uvek razmišljamo o novim načinima za dekorisanje. Nekad nam se učini da je noćni stočić suviše dosadan, pa želimo da ga malo razveselimo bojom ili možda da je zidovima u trpezariji potrebno osveženje pa krenemo u molersku avanturu. Nažalost, većina takvih kreativnih projekata zahteva dosta uloženog vremena i novca.

Upravo zato vam predstavljamo nekoliko slatkih načina da dekorišete svoj dom, a sačuvate i vreme i novac za druge, još radosnije prilike.

Sami napravite noćni stočić

Sigurno imate negde u podrumu stari stočić iz dnevne sobe. Ukoliko nemate, uvek možete da kupite jedan za vrlo malo novca.

Sve što je potrebno da uradite jeste da ga presečete na pola (svaki stolar će vam rado izaći u susret), obojite u vašu omiljenu boju i jednostavno prislonite uz zid u vašoj spavaćoj sobi. Očas posla ste dobili dva noćna stočića za obe strane vašeg bračnog kreveta.

Držač za fotografije

Ovo je veoma jednostavan, jeftin i sladak način da prikažete vaše drage fotografije.

Potrebni su vam komadi drveta u oblicima u kojima želite da budu vaši držači.

Ukoliko nemate mini testeru za drvo, uvek možete zamoliti lokalnog stolara da vam samo iseče par komada drveta u željenom obliku. Zamolite ga samo da na vrhu zaseče drvo, na mestu gde će stajati fotografija.

Šmirglom za drvo pređite sve površine da budu glatke i nežne

Nakon toga je potrebno samo da obojite vaše držače u željenu boju, pustite da se osuši i to je to! Dobili ste savršen držač za sve vaše drage uspomene!

Cvetne dekoracije koje traju

Cvetni aranžmani su uvek slatko rešenje za uređenje doma. Ukoliko želite da svoj dom obogatite cvećem, pogledajte novi video Jaffa napolitanki „Slatko i lako“ gde možete pronaći jednostavne trikove za lep i mirisan ambijent u vašem domu.

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti