Apoteka Ivančić i sin i SVIDesign dobili zlato za Bayna plakat na Graphis Poster Annual 2019

Apoteka Ivančić i sin i SVIDesign dobili zlato za Bayna plakat na Graphis Poster Annual 2019

Autor: | 21/05/2018

0

Apoteka Ivančić i sin i SVIDesign dobili su zlatno odličje za Bayna plakat na Graphis Poster Annual 2019 u kategoriji Beauty & Fashion, u Njujorku.

To je takmičenje koje tradicionalno, jednom godišnje, organizuje Graphis Inc koji je međunarodni izdavač knjiga o komunikacijskom dizajnu. Graphis (od 1944) predstavlja, promoviše i nagrađuje najbolje radove u grafičkom dizajnu, oglašavanju, fotografiji i umetnosti / ilustraciji.

Apoteka Ivančić i sin zajedno sa SVIDesign , a na čelu sa dugogodišnjim saradnikom Sašom Vidakovićem (kreativni direktor i dizajner agencije SVIDesign), osvojili su zlatno odličje za dizajn plakata/postera na Graphis Poster Annual 2019. takmičenju u Nju Jorku, u kategoriji Beauty & Fashion.

SVIDesign je internacionalna marketinška agencija, specijalizovana za brendiranje i dizajn, osnovana još 2006. godine.

Saša Vidaković pre svega radio je na originalnom dizajnu ambalaže Bayna kozmetike - apotekarska ručno rađena kozmetika, iz Apoteka Ivančić i sin. Simbolišući savršen sklad zdravlja i lepote, ova kozmetika je namenjena svim tipovima kože, čijoj garanciji kvaliteta formule doprinose savremeni sastojci (shea i kakao buter, hijaluronska kiselina, tripeptidi, koenzim Q10, morski kolagen, organska ulja argana i semenki grožđa, ceramidi, vitamini E i A, ricinusovo ulje i pantenol) i proizvodnja u malim serijama, kao i odsustvo veštačkih boja i parabena.

Baš kao nekada. Glavna ideja za stvaranje Bayna kozmetike proistekla iz želje da se na police apoteka vrati ručno rađena kozmetika kao nekada, koju su pravili apotekari u svojim malim laboratorijama.

Tim stručnjaka iz Apoteke Ivančić i sin stoji iza ove linije baynih krema i svakodnevno trudi se da pronađe idealna rešenja koja doprinose kvalitetu svih tipova kože.

hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti