Sastojci:
- 1 kg fileta soma
- 250 g šampinjona
- 2 paprike babure
- 2 paradajza
- 2 glavice crnog luka
- 2 dl belog vina
- 50 g maslina sa paprikama
- 100 g brašna
- 1/2 veze peršuna
Priprema:
1. Luk iseći na rebarca, papriku na trake, paradajz na tanje kriške, a peršun sitno iseckati.
3. Na malo ulja propržiti luk i papriku kako bi omekšali, a zatim dodati paradajz, masline i šampinjone te dinstati uz povremeno dolivanje belog vina.
4. U dinstano povrće dodati pržene filete soma i dinstati još 10 minuta na umerenoj temperaturi.
5. Pred kraj dinstanja dodati peršun i začiniti po ukusu.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)