Sastojci:
- 800 g fileta soma
- 1 veći praziluk
- 4 šargarepe
- 2 glavice crnog luka
- 50 g margarina
- 300 g pelata paradajza
- 2 dl supe od povrća
- 0,5 dl vorčester sosa
- 1 supena kašika brašna
- začin C, biber
Priprema:
1. Filete soma iseći na kocke, praziluk i šargarepu na štapiće a crni luk na rebarca.
3. U omekšalo povrće dodati pelat paradajza, vorčester sos i filete soma, pa dinstati na umerenoj temperaturi još 15 minuta.
4. Pred kraj dinstanja jelo posuti brašnom, začiniti po ukusu, te kuvati mešajući sve vreme dok se ne dobije kašasta masa.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)