Sastojci:
- 1 praziluk
- 2 čena belog luka
- 2 krompira srednje veličine
- 2 šargarepe
- 1/2 celera
- 2 tikvice
- 1,5 l juneće supe
- 400 g pelata paradajza
- 2 kriške tosta
- 2 tvrdo kuvana jajeta
- 4 kašike ulja
- začin C, biber, bosiljak
Priprema:
1. Praziluk, pelat paradajza, celer, šargarepu, krompir, jaja i tikvice očistiti, te iseckati na kocke, beli luk izrendati na sitno rende, a ispečen tost iseći na kocke.
3. U napola dinstano povrće dodati krompir, sipati ostatak supe, te nastaviti sa kuvanjem.
4. Pred kraj kuvanja dodati tikvice, začin C i bosiljak po ukusu pa kuvati još 15 minuta.
5. Kuvano povrće zajedno sa supom izmiksati u blenderu, te posuti kockicama tosta i jajima.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)