Sastojci:
- 350 g pilećeg belog mesa
- 500 g svežeg kupusa
- 50 g putera
- 2 kašike gustina
- 1,5 l juneće supe
- 2 žumanceta
- 1 dl biljne pavlake
- 2 kašike kisele pavlake
- začin C, biber
Priprema:
1. Pileće belo meso skuvati u junećoj supi, ostaviti ga da se ohladi, te iseći na kocke. Svež kupus iseći na rezance.
2. Na malo putera propržiti kupus kako bi omekšao, a potom dodati barenu piletinu i naliti supu u kojoj se piletina kuvala.
3. Gustin razmutiti sa malo vode te sipati u čorbu, začiniti je po ukusu i nastaviti sa kuvanjem dok se ne dobije željena gustina.
4. Posebno umutiti biljnu pavlaku, žumance i kiselu pavlaku pa umešati u gotovu čorbu.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)