Sastojci:
- 350 g pilećeg belog mesa
- 500 g svežeg kupusa
- 50 g putera
- 2 kašike gustina
- 1,5 l juneće supe
- 2 žumanceta
- 1 dl biljne pavlake
- 2 kašike kisele pavlake
- začin C, biber
Priprema:
1. Pileće belo meso skuvati u junećoj supi, ostaviti ga da se ohladi, te iseći na kocke. Svež kupus iseći na rezance.
2. Na malo putera propržiti kupus kako bi omekšao, a potom dodati barenu piletinu i naliti supu u kojoj se piletina kuvala.
3. Gustin razmutiti sa malo vode te sipati u čorbu, začiniti je po ukusu i nastaviti sa kuvanjem dok se ne dobije željena gustina.
4. Posebno umutiti biljnu pavlaku, žumance i kiselu pavlaku pa umešati u gotovu čorbu.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)