Sastojci:
- 9 jaja
- 400 g pečuraka
- 100 g kačkavalja
- 1 luk
- 2 kašike brašna
- 5 dl mleka
- 100 g putera
- 1 dl juneće supe
- 3 paradajza
- 0,5 dl ulja
- začin C, biber
Priprema:
1. Pečurke oprati i iseći na listove, luk sitno iseckati. Na malo ulja propržiti luk pa dodati pečurke i polako dinstati uz povremeno dolivanje juneće supe dok povrće ne omekša, a supa ne uvri.
3. Posebno umutiti jaja, začiniti ih, pa na malo ulja ispeći tri omleta jednake veličine.
4. Okruglu vatrostalnu posudu nauljiti i prekriti prvim omletom od jaja, preko naneti polovinu pripremljenog fi la pa dodati drugi omlet, zatim premazati drugom polovinom fi la te prekriti trećim omletom.
5. Preko trećeg omleta poređati paradajz isečen na kolutove, posuti rendanim kačkavaljem i staviti u rernu da se musaka zapeče.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)