Sastojci:
- 3 kašike kajmaka
- 1 glavica crvenog luka
- 1 manji koren celera
- 2 zelene paprike
- 6 dl vode
- 6 dl mleka
- 1 dl pavlake
- 150 g feta sira
- bosiljak
- mešavina začina, biber
Priprema:
1. Crveni luk, celer i paprike sitno iseckati.
3. Zatim dodati papriku i bosiljak, sipati mešavinu vode i mleka, začiniti po ukusu, poklopiti i kuvati na umerenoj temperaturi 30 minuta dok povrće ne omekša.
4. Gotovu čorbu skloniti sa ringle, dodati mešavinu pavlake i feta sira, pa dobro izmešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)