Sastojci:
- 1 veći juneći jezik
- 300 g šampinjona
- 100 g putera
- 2 dl pavlake
- 1 glavica luka
- 1 kašika rena
- 1 kašika senfa
- 1 kašika brašna
- 3 dl juneće supe
- začin C, biber
Priprema:
1. Juneći jezik skuvati, oljuštiti i iseći na šnicle debljine 1 cm, šampinjone iseckati na listiće, a luk na režnjeve.
3. U omekšalo povrće dodati pavlaku, kuvani jezik i senf, te dinstati još 15 minuta. Pred kraj kuvanja začiniti po ukusu i zgusnuti hladnom zaprškom (mešavinom vode i brašna).
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)