Sastojci:
- 2 veća pileća bela mesa
- 150 g krem sira
- 100 g mocarele
- 300 g spanaća
- 150 g prezli
- 50 g susama
- 2 jajeta
- 150 g brašna
- 2 dl ulja
- mešavina začina, so, biber
Priprema:
1. Pileće belo meso odvojiti od kostiju, pa ga podeliti na 4 šnicle. Svaku šniclu istanjiti tučkom za meso i začiniti po ukusu.
3. U manjoj posudi sjediniti krem sir, spanać i mocarelu, te začiniti po ukusu.
4. Svaku šniclu premazati pripremljenom mešavinom, a zatim je urolovati.
5. Rolovane šnicle uvaljati u brašno, zatim u umućena jaja i na kraju u mešavinu prezli i susama.
6. Panirane rolade peći na vrelom ulju sa svih strana dok ne porumene. Gotove šnicle služiti uz pomfrit.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)