Sastojci:
- 8 šnicli od svinjskog vrata bez kostiju
- 4 dl pavlake
- 100 g paradajz pirea
- 250 g dimljenog sira
- 500 g krompira
- 2 dl ulja
- začin C, biber
Priprema:
1. Šnicle izlupati tučkom za meso, začiniti ih po ukusu pa pržiti na vrelom ulju dok ne porumene.
3. Krompir oguliti, iseći na štapiće pa propržiti na vrelom ulju, te služiti uz zapečene šnicle.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)