Sastojci:
- 3 tikvice
- 1 glavica crnog luka
- 150 g praške šunke
- 1/2 veze peršuna
- 100 g kačkavalja
- 5 kašika brašna
- 3 jajeta
- 1 prašak za pecivo
- 3 dl ulja
- 2 dl pavlake
- začin C, so, biber
Priprema:
1. Tikvice oljuštiti, izrendati i posoliti, prašku šunku, luk i kačkavalj iseći na kockice.
3. Kašikom vaditi pripremljenu masu, pa spuštati u vrelo ulje i pržiti dok ne porumeni.
4. Pečene krokete poslagati na tacnu za služenje i preliti ih umućenom pavlakom.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)