Sastojci:
- 300 g teletine
- 1 glavica crnog luka
- 2 manje šargarepe
- 1/2 crvene paprike
- 1 tikvica
- nekoliko cvetova karfiola
- nekoliko cvetova brokolija
- 2 krompira
- 2 l vode
- 2 lovorova lista
- list celera i peršuna
- mešavina začina
- biber, ulje
Priprema:
1. Crni luk, šargarepu, crvenu papriku, tikvicu, brokoli i karfiol očistiti i izmiksati u multipraktiku.
3. Na malo ulja propržiti miksano povrće, a potom dodati teletinu i dinstati na umerenoj temperaturi dolivajući vodu po potrebi.
4. Kada je meso napola dinstano, sipati vodu, dodati krompir, lovorov list i začine po ukusu i nastaviti sa kuvanjem dok svi sastojci ne omekšaju.
5. Gotovu čorbu posuti seckanim listovima peršuna i celera.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte višeDea Đurđević istopila 30 kilograma uz pomoć doručka od četiri namirnice
Doručak Dee Đurđević sastoji se od ovih namirnica
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)