Sastojci:
- 250 g brokolija
- 3 kašike putera
- 3 kašike brašna
- 3 dl mleka
- 120 g kačkavalja
- 40 g parmezana
- 6 jaja
- 3 kašike ulja
- mešavina začina
Priprema:
1. Brokoli iskidati na cvetove i obariti ga u slanoj vodi. Belanca odvojiti od žumanaca pa umutiti u čvrst sneg.
3. U zgusnutu masu dodati kačkavalj i parmezan, začiniti po ukusu, promešati i ostaviti da se ohladi.
4. Posebno umutiti žumanca, dodati ohlađen sos, obarene cvetove brokolija i sneg od belanaca, pa polako promešati.
5. Posude za sufle premazati uljem, sipati pripremljenu masu i peći u rerni dok ne porumeni.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)