Sastojci:
- 500 g kukuruza šećerca
- 1 struk praziluka
- 150 g tunjevine iz konzerve
- 250 g posnog majoneza
- mešavina začina, so
Priprema:
1. Kukuruz šećerac obariti u slanoj vodi pa ga ocediti od suvišne tečnosti.
3. Tunjevinu izvaditi iz konzerve i ocediti od suvišne masnoće.
4. U odgovarajućoj posudi sjediniti kukuruz šećerac, tunjevinu i praziluk. Dodati posni majonez i začine po ukusu te polako promešati da se dobije ujednačena smesa.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)